Mijn missie is om bij te dragen aan een mooiere wereld waarin mensen handelen vanuit liefde en vertrouwen.

Over Arnoud

Mijn naam is Arnoud van der Wijngaard en ik woon met mijn vrouw en twee dochters in Zeist. Ik geniet van zeilen op zee en in de winter gaan we voor de winst in de zeilwedstrijd van de jachtclub van Scheveningen. Verder speel ik saxofoon (veel te weinig!) en ben ik 3 jaar bestuurslid geweest bij mijn beroepsvereniging voor Integraal Therapeuten (VIT-therapeuten.nl).

In mijn praktijk voor Coaching & Psychotherapie houd ik van verhelderen en veranderen vanuit de kern. Zodat het weer kan gaan stromen wanneer zaken in de knoop lijken te zitten. Ik help mensen inzicht te krijgen in wat hen belemmert en wat hen drijft, door met al mijn aandacht te luisteren en te bespreken wat er werkelijk toe doet.

Door te confronteren, of te kijken vanuit een andere invalshoek geef ik mensen nieuw inzicht, waardoor ze vaak weer keuze-mogelijkheden ervaren en een nieuwe weg kunnen inslaan. Mijn missie is om bij te dragen aan een mooiere wereld waarin mensen handelen vanuit liefde en vertrouwen.

Na mijn studie Psychologie aan de Universiteit van Utrecht ben ik werkzaam geweest op het gebied van coaching, recruitment en het verzorgen van assessments. Vervolgens heb ik de studie Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam en de vervolgstudie Jongerentherapie bij de Druppel Academy in Haarlem afgerond. Intensieve studies, waar zowel theorie als praktijkbegeleiding aan bod komen. En vooral jezelf als instrument om de therapie zo effectief mogelijk te laten zijn.

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk voor coaching, psychotherapie, workshops en ouderbegeleiding!