Beleid praktijk omtrent Corona

De praktijk blijft voorlopig open. Mocht je verkouden zijn, of andere verschijnselen hebben die zouden kunnen duiden op het coronavirus (of één van je gezinsleden voldoet hieraan), dan kun je helaas niet komen en kunnen we digitaal of telefonisch de sessie vormgeven. Voel je ook vrij om de sessie af te zeggen. Ook als dit kort van tevoren is, zullen nu geen kosten in rekening worden gebracht.
In mijn praktijk heb ik de volgende de hygiënemaatregelen genomen om de risico’s op besmetting in te perken: Alle deurklinken, lichtknopjes, kranen e.d. worden minstens één keer per dag schoongemaakt en ontsmet. Papieren handdoekjes in het toilet. En natuurlijk voldoende zeep 🙂
We geven elkaar geen hand bij binnenkomst of weggaan (maar met de voeten tikken, zoals ik van een jongetje heb geleerd, kan natuurlijk wel).

Het is een vervelend verschijnsel dat corona en voor een aantal mensen zelfs ontwrichtend of (levens)bedreigend. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we dit zo goed (en zo vrolijk) mogelijk doorstaan en de besmettingen zoveel mogelijk beperken. En veel sterkte voor de mensen die zijn getroffen op welke manier dan ook!
Met vragen kun je terecht bij het publieksinformatienummer van de Rijksoverheid, tel: 0800-1351.